Selectează o Pagină

Prin participare la evenimentele organizate Date Events SRL, va informam ca vor exista profesionisti in locatie care vor efectua fotografii si video-uri in cadrul evenimentelor. Astfel, acestia te vor putea suprinde fie in prim-plan, fie in plan secundar (fundal). Aceste elemente vor fi folosite de catre @iamthedate si partenerii nostri pentru a promova evenimentele viitoare si pentru a arata utilizatorilor experienta reala in cadrul evenimentelor de pana acum.

Pentru aceasta, ne bazam in prelucrarea datelor cu caracter personal pe interesul nostru legitim de a oferi clientilor si potentialilor client la care ne dorim sa ajungem o imagine clara asupra modului in care decidem sa organizam evenimentele pentru a sti la ce sa se astepte atunci cand iau decizia de a participa. De asemenea, consideram ca interesul nostru legitim primeaza intrucat te poti astepta in mod rezonabil ca la un asemenea eveniment sa fii fotografiat/filmat, dat fiind natura acestuia si faptul ca in locatie vor fi prezenti profesionisti din domeniul foto-video care vor fi usor de recunoscut.

Am putea sa folosim si imagini de tip stock pentru promovarea evenimentelor viitoare, insa consideram ca nimic nu poate inlocui sentimental real pe care il au oamenii la petrecerile si evenimentele noastre, ceea ce ne ajuta in castigarea increderii eventualilor utilizatori viitori, prin oferirea unei imagini reale a atmosferei.

Materialele foto-video din cadrul evenimentelor vor fi partajate pe retelele de socializare (Facebook, Instagram, LinkedIn etc.), precum si pe site-ul www.iamthedate.ro si eventual al partenerilor nostril din cadrul evenimentelor.

Daca nu esti de acord cu o asemenea prelucrare, cu parere de rau te informam ca nu vei putea participa la evenimentele noastre, intrucat tehnica digitala disponibila in prezent si eventualele metode folosite pentru a blura respectivele imagini (anonimiza) sunt disproportionate ca eforturi.

Call Now ButtonSună acum pentru informații!